Handleiding

 

U hoeft zich niet te per se te registreren om een reservering te doen. Onderwater zal er er wel account voor u aangemaakt worden, waaraan u op een later tijdstip een wachtwoord kunt kopppelen.

Registreren
Wij raden u wel aan om u te registreren om bij toekomstige reserveringen nog sneller en makkelijker te reserveren! Dit dient u eenmalig doen en kan via de link registreren. U vult hier uw naam, adresgegevens, e-mailadres en mobielnummer in. Naar het opgegeven e-mailadres zal een link worden verzonden om uw wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
U kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien u uw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken op PC (via Beschikbaarheid):
Om een veld te reserveren zoekt u eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kunt u de gewenste tijdvakken en zalen selecteren. Dit doet u door, met uw linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren. Via de knop "help" kunt u een klein instructiefimpje bekijken, hoe u kunt reserveren.

Een reservering maken op Tablet of Mobiel (via Reserveren):
Kijk bij Beschikbaarheid of je gewenste datum/tijd nog beschikbaar is. Vervolgens ga terug naar "Reserveren" om te reserveren. De reseveringsmethode hierboven bescheven voor de PC werkt op de meeste tabets en smartphones niet prettig!

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien u bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. U heeft nog geen account. Als u voor het eerst op deze site een veld wilt huren heeft u een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Uw wachtwoord werkt niet. Misschien bent u uw wachtwoord vergeten. Klik hier om uw wachtwoord opnieuw aan te vragen.